ro

Padok és asztalok

Klasszikus öntöttvas padok

Csővázas kültéri padok

Modern stílusú városi padok

Betonpadok és asztalok

Asztalok

Pad és asztal garnitúrák


Minden pad és asztal

* A weboldalon szereplő árak tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk. Kérjen tőlünk árajánlatot személyre szabott árakért. A weboldalon megadott árak a szállítási költséget nem tartalmazzák, kivéve ahol azok feltüntetésre kerültek. 

Az utcai asztalok számtalan helyen jól jönnek!

A köztéri bútorok nagyban hozzájárulnak a közösség épüléséhez, hiszen egy jól karbantartott és felszerelt köztéren szívesen időznek az emberek. Padokból van talán a legtöbb, de a komfortérzet még tovább fokozható utcai asztalokkal!

Az utcai asztalok jól jönnek, amikor valaki hosszabb időt szeretne tölteni a parkban, így akár egy hangulatos szabadtéri uzsonnát is kényelmesen lehet kivitelezni. De már egy napfényes olvasás alkalmával is jó szolgálatot tesz a tárolókapacitása. Játszótereken kifejezetten előnyös, ha van utcai asztal, mert nem titok, hogy mennyire sok holmit kell a szülőknek magukkal cipelniük egy-egy szabadban eltöltött programra. Az asztalokra kényelmesen ki lehet pakolni a gyakran használt dolgokat üdítőt, ropogtatni valót, és amikor a kicsi megéhezik nem kell hosszú percekig a táskában keresgélni.

Szerezzen be Ön is időtálló utcai asztalokat cégünktől, növelje a komfortérzetet az Ön hatáskörébe tartozó közterületeken! Kérdéseivel pedig bátran keressen minket a honlapunkon közzétett elérhetőségeinken!  

:+36-54-480-666
:POLYDUCT@POLYDUCT.HU
Elérhetőségek