RÓLUNK

Polyduct Zrt. StreetBútor termékvonal

Több mint 25 éves múlttal rendelkező cégünk a Polyduct Zrt. urbanizációs termékcsoportjának részeként létrehozta a StreetBútor termékvonalat, amely a cég által gyártott és forgalmazott kiváló minőségű közterületi bútorzatot foglalja magába.

Urbanizációs termékcsoportunk életünket, közérzetünket közvetlenül befolyásoló tereptárgyakat foglal magában. Célunk, hogy köztereinket, utcáinkat funkcionális, mégis esztétikus hulladékgyűjtő edényekkel, szóróanyagtárolókkal lássuk el és, hogy közterületi bútoraink, játszótereink és virágtartó edényzeteink, által településeink mosolygósabbak, élhetőbbek legyenek.

Vállalatunk egyik missziója, hogy a hazai településeket mosolygósabbá, élhetőbbé varázsoljuk. Kellemes hangulatú utcák, terek kialakításának legfontosabb elemei a közterületi bútorzatok. 

A StreetBútor termékvonal kínálatában megtalálhatóak különféle minőségi kültéri padok és asztalok, műanyag bútorok, kandeláberek, hulladékgyűjtők, virágedények, forgalomterelők, szóróanyag tárolók, kerékpártárolók és kerékpártámaszok, ivókutak, továbbá faveremrácsok is.