RÓLUNK

Ismerjen meg minket mielőtt árajánlatot kér! 

                               Polyduct Nyrt. StreetBútor termékvonal

Több mint 30 éves múlttal rendelkező cégünk a Polyduct Nyrt. urbanizációs termékcsoportjának részeként létrehozta a StreetBútor termékvonalat, amely a cég által gyártott és forgalmazott kiváló minőségű közterületi bútorzatot foglalja magába.

Urbanizációs termékcsoportunk életünket, közérzetünket közvetlenül befolyásoló tereptárgyakat foglal magában. Célunk, hogy köztereinket, utcáinkat funkcionális, mégis esztétikus hulladékgyűjtő edényekkel, szóróanyagtárolókkal lássuk el és, hogy közterületi bútoraink, játszótereink és virágtartó edényzeteink, által településeink mosolygósabbak, élhetőbbek legyenek.

Vállalatunk egyik missziója, hogy a hazai településeket mosolygósabbá, élhetőbbé varázsoljuk. Kellemes hangulatú utcák, terek kialakításának legfontosabb elemei a közterületi bútorzatok. 

A StreetBútor termékvonal kínálatában megtalálhatóak különféle minőségi kültéri padok és asztalok, műanyag bútorok, kandeláberek, hulladékgyűjtők, virágedények, forgalomterelők, szóróanyag tárolók, kerékpártárolók és kerékpártámaszok, ivókutak, továbbá faveremrácsok is. 


Köztéri bútorok az élhető városokért

Aki városban él, az tudja, hogy egy rendben tartott, sőt, modernizált köztér, vagy sétálóutca milyen hatással van a környékbeliek közérzetére. Egy parkban sokkal nagyobb az élet, ha a kihelyezett köztéri bútorok hívogatóak, kényelmesek, és a környezetük is rendben tartható.

Ha azt halljuk: köztéri bútor, akkor a legtöbbünknek a padok jutnak eszébe, pedig ebbe a kategóriába tartoznak a szemetesek, a virágedények, a kandeláberek, az asztalok, a forgalomterelők, az ivókutak, valamint a szóróanyag- és a kerékpártárolók is. Egy hangulatos, élhető város képéhez ezek mind hozzátartoznak, nélkülük sivárabbak lennének a mindennapok.

Cégünk köztéri bútorok gyártásával és forgalmazásával foglalkozik, választékunkban pedig a lehető legváltozatosabb stílusokat igyekeztünk felvonultatni. Akár historizáló, akár modern köztéri bútorokat vásárolna, nálunk mindent megtalálhat egy helyen!

Kérdése lenne, vagy árajánlatot szeretne kérni? Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!


Szeretne kapcsolatba lépni velünk?

Polyduct Nyrt. | +36-54-480-666 | polyduct@polyduct.hu | 4181 Nádudvar, Kabai utca 62. | Impresszum
:+36-54-480-666
:POLYDUCT@POLYDUCT.HU
Elérhetőségek