Kandeláberek

A weboldalon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, a termékek árai a jelenleg fennálló háborús helyzet, alapanyaghiány, továbbá euró árfolyam folyamatos ingadozása miatt eltérőek lehetnek. A weboldalon megadott árak a szállítási költséget nem tartalmazzák. Aktuális árainkról érdeklődjön kollégáinknál. 

* A weboldalon szereplő árak tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk. Kérjen tőlünk árajánlatot személyre szabott árakért. A weboldalon megadott árak a szállítási költséget nem tartalmazzák, kivéve ahol azok feltüntetésre kerültek. 

Kandeláberekkel egyedivé varázsolhatja szállodája kertjét is!

Napjainkban rengeteg szálláshely közül válogathatnak az emberek. Emiatt, ha valaki szeretne a szállodájába minél több vendéget csábítani, akkor érdemes azt valahogyan egyedivé tennie, illetve valamilyen különleges szolgáltatást kínálnia. Ha Ön épp ehhez keres könnyen elérhető és megfizethető árú megoldást, a legjobb helyen jár! A cégünk által kínált kandeláberekkel egyedi hangulatot teremthet a hotel kertjében, ahol szívesen sétálgatnak majd a vendégek.

A kandeláberek nem egyszerű lámpaoszlopok, hanem gyönyörű, különleges kialakítású berendezések, amelyek sokkal látványosabbá és szebbé teszik a környezetüket. A rendezett, szépen karbantartott parkban a kandeláberek mutatnak a legjobban. A termékek ideális világítást biztosítanak a hotel kertjében, hogy sötétedés után is biztonságosan lehessen azt használni.

Szeretné Ön is szebbé, a vendégek számára csábítóbbá varázsolni szállodája kertjét? Szerezzen be igényes kandelábereket! Ha kérdése van az utcabútorokkal kapcsolatban, keressen fel minket bizalommal! 

:+36-54-480-666
:POLYDUCT@POLYDUCT.HU
Elérhetőségek