VIRÁGEDÉNYEK

A weboldalon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, a termékek árai a jelenleg fennálló háborús helyzet, alapanyaghiány, továbbá euró árfolyam folyamatos ingadozása miatt eltérőek lehetnek. A weboldalon megadott árak a szállítási költséget nem tartalmazzák. Aktuális árainkról érdeklődjön kollégáinknál. 

Virágedények

* A weboldalon szereplő árak tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk. Kérjen tőlünk árajánlatot személyre szabott árakért. A weboldalon megadott árak a szállítási költséget nem tartalmazzák, kivéve ahol azok feltüntetésre kerültek. 

Virágedények: a hangulatosabb utcák és terek kiegészítői

Utcai virágedényekkel számos helyen találkozhatunk, és azon túl, hogy hangulatosabbá teszik az utcákat és tereket, még akad néhány előnyük, amelyeket érdemes kihasználni.

A nagyobb méretű virágedények például nem csak díszként helyezhetőek el az utcákon, illetve a tereken, de akár a forgalom terelésére is alkalmasak. Az autók behajtását például hatékonyan lehet megakadályozni néhány virágedénnyel, amik viszont a gyalogosforgalmat nem zavarják, hiszen ahol egy autó már nem fér el, ott egy ember még bőven át tud jutni. Attól függően, hogy pontosan mire van szükség, a műanyag, a fém és a beton virágedények közül lehet választani, és természetesen az elhelyezés módja is változó, hiszen akár oszlopokra telepíthető típusok is beszerezhetőek.

Amennyiben virágedényekre lenne szüksége, tekintse meg kínálatunkat, válassza ki a megfelelő darabokat, majd vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

:+36-54-480-666
:POLYDUCT@POLYDUCT.HU
Elérhetőségek